Drakula terápia

Euritmia-Medic Sebészeti Rendelő

Drakula / PRP / vámpír terápia - Stria és hegkezelés

Drakula terápia - Stria kezelés

A saját vérszérummal történő Drakula terápia, a ráncok csökkentésén túl, egyéb gyakori, sokakat érintő és joggal zavaró bőrprobléma enyhítésére, eltüntetésére is alkalmazható.
A csúnyán gyógyult sérülések, vagy műtétek utáni hegek, az ún. másodlagosan gyógyult sebek, vagy a hipertrófiás hegek korrekciójában is segítségünkre van a saját vérszérum ill. Drakula terápia. E hegekre jellemző, hogy az ideális, vékony, vonalas, fehér hegvonal helyett, kiszélesedett, kezdetben elődomborodó, rózsaszínű, vagy lilás árnyalatú hegszövet képződik, mely hónapok, évek múltán ráncos felszínnel a bőr szintjébe visszasüllyedhet.

Stria, heg kezelés - Drakula terápia

A szülés után, a jelentősebb testsúlyváltozás ill. erőteljes növekedés kapcsán kialakuló striák szintén nagyon zavaróak és sokakban gátlásokat okoznak. Ezekben az esetekben megváltozik, elgyengül a bőr eredeti szerkezete, mint a jégtáblákon létrejövő rianások, a rugalmas kötőszöveti rostok arányának erőteljes csökkenése miatt, szétcsúsznak a bőr felületes rétegei.

Stria kezelés - Drakula terápia

Hatékony kezelés a csúnya hegek és a hasfali, vagy combtájéki striák esetén, csak a bőr szerkezetének visszaépítésével, a rétegek megújításával képzelhető el. A striák vagy terhességi csíkok esetében, a kiterjedtségtől függően, több, egymást követő "vámpír vagy Drakula-terápia" is szükséges lehet. Ilyenkor – speciális érzéstelenítő krémmel történő fájdalomcsillapítás mellett - számos apró szúrással, minden egyes stria alá saját vérplazma ill.prp. injekciót adunk Drakula terápia végzésekor.
Az bőr öregedésével járó ráncoktól eltérően, amennyiben az életmód ill. élettani okok megszűnnek, megfelelő eredmény elérése esetén, nem szükséges évekig tartó terápia.
Az idősült hegek és striák, terhességi csíkok kezelésekor a vámpírszérum vagy Drakula terápia kiegészítésére minden esetben szükséges a speciális kozmetikumokkal történő utókezelés és a szervezet, valamint a bőr kellő hidratálása! Aminósav és kollagén szedése stria és hegkezelés hatékonyságának fokozására is nagyon fontos!