Drakula terápia

Euritmia-Medic Sebészeti Rendelő

Ránctalanító "Drakula terápia - Vámpírszérum kezelés"

Ránctalanítás, bőrfiatalítás - Drakula terápia

 • A vérszérum kezelés ill. Drakula terápia nem a megszokott, ráncfeltöltő mechanizmussal segít a ráncok csökkentésében, bár némi töltő hatással bír, melyet ki is szoktunk használni, ez adja a Drakula terápia enyhe, de azonnal látható ránckiemelő képességét. A Drakula terápia - vámpírszérum kezelés töltő hatása azonban messze elmarad a hyaluronsav és egyéb ráncfeltöltő készítményekétől.

 • Ránctalanítás bőrfiatalítás - Drakula terápia

 • A Drakula terápia ugyanakkor a különböző hyaluronsav alapú injekciós kezelésekkel szemben 30-90 nap alatt kifejlődő, tartós élettani hatásként beindítja ill. felgyorsítja a bőr megújulási folyamatait. A vámpírszérum kezelés - Drakula terápia során a vérplazmában lévő vérlemezkékből nagy mennyiségben felszabaduló növekedési faktornak nevezett, a citokinek közés tartozó, fehérje természetű anyagot, hasznosítjuk, amely a kötőszövet és a bőr megújulásáért felelős. Ezt, a Drakula terápia által kiváltott biológiai folyamatot, rejuvenációnak is nevezzük. A Drakula terápia folyamata során gyakorlatilag új sejtek jönnek létre, átépülnek a bőr alatti kötőszövet rostjai, leváltva a már megöregedett, rugalmasságukat, folyadéktartalmukat vesztett rétegeket. Így a vámpírszérum kezelés - Drakula terápia végeredménye képen a bőr tartós, jelentős mértékű kisimulására számíthatunk.

 • Mi az a "vámpírszérum vagy Drakula terápia" és hogyan működik?

  A "vámpírszérum vagy Drakula terápia" lényege, hogy a páciens frissen levett, néhány ml-nyi véréből egy gyors eljárás segítségével a fehér és vörös vérsejteket és a vérszérum jelentős részét kivonjuk, ezzel ún. vérlemezkékben azdag vérplazmát állítunk elő. A Drakula terápia - PRP kezelés során ezt a szérumot injekciózzuk vissza a kezelendő területre. A "vámpírszérum vagy Drakula terápia" a citokinek közé sorolható növekedési faktort termelő vérlemezkék bekoncentrálása révén minden olyan esetben sikerrel alkalmazható, ahol kifejezett regenerációs, sejtmegújító folyamatok beindítására van szükség.

  Hogyan történik a ránctalanító Drakula terápia - vámpírszérum kezelés?

  Először rövid konzultáció keretében mégegyszer átbeszéljük páciensünkkel a kezelés egyes részleteit, az esetleg felmerülő kérdéseire igyekszünk kellő részletességgel választ adni. Ha a Drakula terápia minden kérdését tisztáztuk a vendég aláírja a beleegyező nyilatkozatot, majd megkezdődik a tényleges kezelés. A Drakula terápia első mozzanata a vérvétel, melynek során - a kezelendő terület nagyságától függő mennyiségű vért veszünk a szokásos vérvételi eljárással.

  Ránctalanítás, bőrfiatalítás - Drakula 
 terápia - vérvétel

  A továbbiakban történik a vér alkotó elemeire való szétválasztása, ez kb. 15-20 percet vesz igénybe. Amíg a Drakula terápia előkészülete folyik, a vendég arcbőrén mikrodermabráziós tisztítást végzünk, majd egy érzéstelenítő krémes pakolást helyezünk fel, hogy csökkentsük a szúrások okozta kellemetlenséget.

  A "vámpírszérum kezelés - Drakula terápia" előnyei

 • A vámpírszérum kezelés - Drakula terápia természetes és testazonos anyaggal történik, ami kizárja bárminemű allergiás reakció előfordulását.

 • A vámpír - Drakula terápia tartós hatású, az eddigi tapasztalatok alapján az első esztendőt követően, amikor bőrtípustól, életviteltől, életkortól függően 2-3 Drakula terápia végzésére is szükség lehet, 12-18 hónapig látható a Drakula terápia eredménye.

 • Tartós hatásánál fogva a vámpírszérum lezelés - Drakula terápia fajlagosan sokkal olcsóbb a többi ránctalanító eljárásnál, melyeket ugyanezen idő alatt 3-6x ismételni szükséges.